VÄLKOMMEN!

ÄR DU REDO ATT SATSA PÅ DIN HÄLSA UNDER 2020?

Nu har du möjlighet att vara med i en unik PT-grupp för dig som är 60+ och vill komma igång med din träning på allvar! Det krävs inga förkunskaper - vi går igenom allt du behöver veta och lär dig allt från rörlighetsträning till styrka och balans. Alla nödvändiga delar för att du ska kunna röra dig så bra som möjligt och undvika att ha ont.  

VÅR PT-GRUPP BESTÅR AV 3 SAKER:

#1 EFFEKTIV TRÄNING

Roliga pass som tränar upp din styrka, kondition, rörlighet och balans.

#2 COACHNING FRÅN PT´S

Coachning och feedback från erfarna tränare i Uppsala. 

#3 GEMENSKAP

Bli en del av en grupp och en gemenskap. Peppa varandra och ta en kaffe ihop efteråt.

SÅHÄR SÄGER NÅGRA AV VÅRA KUNDER:

Coachning och feedback från erfarna tränare kan faktiskt vara ren magi. Faktum är att om du har haft problem tidigare med att komma igång med träningen eller får ont när du tränar, kan den största anledningen till att du inte lyckats varit just bristen på effektiv coachning.

Kort och gott: Det finns inget substitut för personlig coachning från erfarna PT:s som fått fantastiska resultat med kunder precis som du. Det är den största hemligheten till framgång, och vi hoppas du ger oss chansen att bevisa detta för dig (och du kommer få resultat).

VEM ÄR GRUPPEN FÖR?

Den här unika träningsgruppen är skapat för dig som bor i Uppsala, är 60+ år, och vill känna dig stark, rörlig, få bättre balans och öka din kondition och livskvalitet på ett skonsamt sätt. 

Är du trött på att inte hänga med i tempot på träningspassen? Får du stå och titta på för att övningarna är för svåra? Känner du dig stelare och stelare för varje dag som går? 

Det är precis de här sakerna vi har tänkt på när vi har startat den här gruppen för dig. Vi individanpassar passen så att de är genomförbara och utmanande för alla deltagare. 

För nu är det dags för dig att ta hand om dig själv!

Det är max 9 deltagare per pass för att säkerställa att du får en optimal upplevelse och effektiv coachning. 

 Så, om du är intresserad av att träna i vår PT-grupp - skriv i och skicka in intresseanmälan nedan. Du kommer därefter att bli kontaktad utav oss för att få mer information. 

VILKA ÄR VI?

Tobias Saarela

Personlig tränare

Sofia Saarela

Personlig tränare

Magnus Hjerpe

Personlig tränare

Mikaela Eriksson

Personlig tränare

VART HÅLLER VI TILL?

Vi finns precis vid korsningen mellan östra ågatan / vretgränd. Med ingång via vretgränd.

.