Kako spoznati sebe in druge, kako premoščati svoje notranje ovire, kako odkriti svoje potenciale in iz življenja ustvariti najboljše?

Iščemo 12 žensk, ki si želijo spoznati metode za srečno in izpolnjujoče življenje, zdravo prehrano, se naučiti vaj za ohranjanje in večanje življenjske energije, pomladitev in nego ženskih zakladov, spoznati pomen menstrualnega cikla in spoznati zakaj je poznavanje menstrualnega cikla ključno pri odličnem partnerskem odnosu. Želijo pa si spoznati tudi cvetne esence, Rdeči šotor ter moč ritualov in obuditi svojo vez s prednicami in mati Naravo

Programa, ki vključuje vse to, pri nas ni organiziral še nihče.

Pomagale ti bomo razumeti menstrualni cikel in ti razkrile, zakaj je poznavanje svojega menstrualnega cikla pomembno pri grajenju odnosov in načrtovanju poslovnih potez. 

Razkrile ti bomo, zakaj odmik od napornega odnosa ni vedno prava rešitev.

Izvedela boš, kako prepoznati izgorelosti, katero ne opaziš tako zlahka, dokler se ne zgodi nekaj usodnega. 

Naučile te bomo edinstvene tehnike za ohranjanje in večanje življenjske energije, pomladitev in nego ženskih zakladov.

Izvedela boš kaj je to Prehrana nove dobe.

Ali veš ...

Kakšno moč skrivaš kot ženska v sebi? Kako lahko to moč izkoristiš za boljši partnerski odnos, boljši odnos z otroki, starši in za boljši odnos na vseh področjih? Zakaj odmik ni vedno prava rešitev? Kakšno vlogo ima pri vsem tem menstrualni cikel? Zakaj si enkrat bolj družabna in ti družba ugaja in že v naslednjem tednu, se zgodba popolnoma obrne? Katere so tiste vaje za ohranjanje in večanje življenjske energije, pomladitev in nego ženskih zakladov?

Kako uglasiti sebe in življenje v harmonično celoto?

Kaj torej potrebuješ, da bi se ti lahko počutila tako!

Morda še eno podporno skupino s tedenskimi predavanji? Tam boš sicer lahko delila svoje izkušnje ter težave, a na žalost se ti nihče ne bo 100% posvetil in ti pomagal na tvoji osebni poti in ti svetoval.

Ne, tega res ne potrebuješ.

Potrebuješ nekoga, ki te bo resnično razumel.

 • Nekoga, ki je to pot že prehodil.
 • Nekoga, ki ti bo znal prisluhniti in svetovati.

Koliko bi bilo za tebe vredno, če ...

... bi znala izboljšati svoj trenutni partnerski odnos?

Koliko bi bilo za tebe vredno, če bi znala pravočasno prepoznati izgorelost in se zaščititi?

Koliko bi bilo za tebe vredno, če bi poznala edinstveno tehniko za ohranjanje in večanje življenjske energije?

Odgovor poznaš samo ti?

Vsaka od nas 8-ih je našla svoje poslanstvo v tem, da pomagamo tebi najti svojega.

Združile smo se z namenom, ker po naših izkušnjah vemo, da so teme in področja, ki jih vsaka od nas pripravlja in pokriva za vsako žensko, ki si želi lahkotno skozi spremembe in izzive življenja izjemno pomembne.

V ta namen smo pripravile celoletno delavnico, ki se začne 20. oktobra 2017 in konča 25. maja 2018. 

Vrednost delavnice je 1.600 EUR, vendar ne danes in ne tukaj.

8 mentoric, 8 srečanj v živo ob petkih, 1 x mesečno po 3 ure od oktobra do maja.

Investicija, ki jo boš ti namenila zase znaša le 530 EUR, za plačilo na obroke pa 570 EUR. 

Če si začutila, da je letos leto,

 • ko boš izboljšala svoj partnerski odnos,
 • začela bolje spoznavati sebe,
 • spoznala kako lahko nihanja v razpoloženju zaradi menstrualnega cikla obrneš sebi v prid
 • in si želiš lahkotnega, budnega, zavestnega in intuitivnega kreiranja svojega življenja,

potem te bo zanimalo več o celoletni delavnici...

Kaj bomo počele?

Na vsakem od srečanj boš spoznala eno od mentoric, ki bo v tem času s teboj delila svoja znanja in izkušnje. Sprehodile se bomo od zelo fizičnih do zelo duhovnih stvari. Po naših izkušnjah gre za izjemno pomembne teme za vsako žensko, ki si želi lahkotno skozi spremembe in izzive življenja.

Skupaj bomo spoznavale metode za srečno in izpolnjujoče življenjezdravo prehrano, naučile se bomo vaje za ohranjanje in večanje življenjske energije, pomladitev in nego ženskih zakladov, pogovarjale se bomo o menstrualnih ciklih in zakaj so pomembni, spoznavale cvetne esence, se pogovarjale z našim duhovnim vodstvom, Angeli, sedele v Rdečem šotoru in spoznavale moč ritualov ter obudile svojo vez s prednicami in mamo Naravo. 

Zakaj smo dobra družba?

Srečevale se bomo tako v živo kot virtualno. Enkrat mesečno se dobimo v živo, srečevale se bomo tudi v zaprti in zaključeni Facebook skupini, v ženskem krogu do 12 udeleženk.

Kdaj?

8 srečanj v živoob petkih, 1x mesečno po 3 ure, od oktobra 2017 do maja 2018 

20. oktober 2017
17. november 2017
15. december 2017
19. januar 2018
16. februar 2018
16. marec 2018
20. april 2018
18. maj 2018

1. srečanje v živo, petek 20.10.2017 ob 18h: 
Na našem prvem srečanju v živo bomo odkrivale 50 odtenkov menstruacije z Vesno Juvan. Menstruacija je v sodobnem času verjetno ena najbolj nerazumljenih in zapostavljenih tematik, saj smo jo v zadnjih desetletjih skrčili na nekaj dni slabe volje in pa malo krvi. V resnici je lahko menstruacija vir ženstvenosti, modrosti in intuitivnega vpogleda v svoje življenje. Lahko pa je še več, iz menstrualnega cikla lahko ženska črpa vitalnost in energijo, ki nam je tako pogosto kar nekako zmanjka. Pa tudi kako poskrbeti zase se lahko naučimo iz svojega menstrualnega cikla. Vesna nam bo osvetlila vprašanja o tem:
-          katera obdobja sestavljajo mesečni menstrualni cikel (štiri so, skušajte same odgovoriti katera),
-          kako ga lahko praznujemo in pa zakaj bi ga sploh praznovale,
-          kako jo lahko mlada dekleta uporabijo za to, da ugotovijo, kdo so in si zgradijo zdravo identiteto,
-          transformativnost menstruacije in kako jo raziskovati,
​-          ali luna res vpliva na menstrualni cikel in če ne, kaj je tisto, ki mu diktira tempo in razpoloženje?


2. srečanje v živo,  petek 17.11.2017 ob 18h: 
Ta večer bom z vami jaz, Goga Brelih. Večer bo posvečen medsebojnemu spoznavanju, deljenju naših zgodb, spoznavanju naše resnične vrednosti, intuiciji in kako nas ta vodi skozi življenje. Dotaknile se bomo za nas v tistem trenutku aktualnih tem ter s pomočjo vilinskega sveta napisale nove zgodbe zase. Take, ki nas bodo podprle v naših odnosih, zdravju, službah, novih poslovnih priložnostih in življenju nasploh.
Ta večer se bomo naučile:
- kako tvoja največja rana postane tvoj največji zaveznik
​- kako najti in živeti svoje poslanstvo
- da obstajajo zgodbe, ki nas podpirajo in zgodbe, ki nas ne in kako ustvariti in živeti tisto prvo
- da resničen uspeh ustvarjajo "ne"-ji in ne "da"-ji 
- kako ločiš intuicijo od tistega, kar misliš, da je intuicija ;)


3. srečanje v živo, petek 15.12.2017 ob 18h:
Z nami bo Sanda Škoro, edina coachinja za srečo v Sloveniji. "Postavi sebe na prvo mesto," "bodi svoja najboljša prijateljica," "poskrbi najprej zase." Vse to smo slišale že stokrat, a kako to spraviti v prakso, ko se vklopi slaba vest, ko imamo že celo življenje navado najprej poskrbeti za druge, ko sploh ne vemo, KAKO biti svoja najboljša prijateljica? V srečanju, ki ga bo soustvarjala Sanda, se bomo poglobile v to, kako to teorijo skrbi zase, ki jo vse več ali manj poznamo, uspešno spraviti v prakso. Kako se učinkovito soočiti s svojimi dvomi in strahovi, ki nas skušajo odvrniti od prave skrbi zase in kako opraviti s slabo vestjo, ki se nam morda še kdaj pojavi.

4. srečanje v živo, petek 19.1.2018 ob 18h:
Nino Vodeb bomo trenirale z našimi obrazki, ker so obrazne mišice zelo pomembne za aktivacijo »diamantne palače« v središču glave. Obudile bomo maternico. Naučila pa te bo tudi nadgradnjo treninga: sočasno pulziranje treh najpomembnejših elektrarn v tvojem telesu. Naši ženski zakladi, naša rodila, na katere v vsakodnevnem življenju pozabimo, pričnejo počasi izgubljati svoj čar, moč in lepoto. Če jim posvetimo nekaj minut dnevno z negovanjem, se bo njihova moč ponovno prebudila in povrnila se bo naša vitalnost, ženstvenost in mladost. To so naši dragoceni zakladi, ki so del nas in naše čudovite ženske narave.

5. srečanje v živo, petek 16.2.2018 ob 18h:
V Rdeči šotor bomo vstopile v družbi Suzane Grau, mojstrice ritualov. Skozi pogovor, ples in obred se bomo dotaknile prve menstruacije, njene simbolne povezave s pomladjo in časom, ko si bila Mladenka. Pogledale bomo v kvalitete Mladenke in kako te lahko le-te podprejo. Namig: vsak mesec po menstruaciji vstopimo v to vibracijo, v vibracijo Najstnice in VSE JE SPET MOŽNO :) 

6. sreačanje v živo, petek 16.3.2018 ob 18h: 
Kompas nam bo tokrat držala Milena KaranovičTekom delavnice bomo spoznale, kaj prinašajo spremembe v naše življenje in kako se z njimi soočati. Učile se bomo spuščanja kontrole in upora ter kreiranja sovjega življenja z močjo namer. Milena nas bo popeljala skozi dva tematska sklopa:
- ODPRI SE NOVEMU: Kako lažje sprejeti spremembe v svoje življenje in se prenehati oklepati starih vzorcev, predstav, delovanj, razmišljanj..
- MOČ NAMERE: Kako namesto s kontrolo svoje življenje kreirati z namero.
Udeleženke delavnice bomo dobile tudi kanalizirana sporočila našega duhovnega vodstva glede področij v življenju, kjer smo najbolj podprte za spremembe oziroma potrebujemo dovoliti, da "se zgodi" in kateri načini delovanja ter namere nas najbolj podpirajo oziroma bodo vplivali na najboljše rezultate.


7. srečanje v živo, petek 20.4.2018 ob 18h:
V naš krog bo Bogdana Brglez Fink pripeljala cvetne esence. Sprehodile se bomo skozi 7 skupin različnih čustvenih stanj in preko teh spoznale sistem 39 cvetnh esenc, ki ga je v 30 letih preteklega stoletja razvil dr.Bach. Na koncu delavnice si bomo udeleženke lahko tudi same izbrale in pripravile mešanico cvetnih esenc, ki jo bomo same najbolj začutile. V naravi je vse tako preprosto in med seboj povezano....zato bo Bogdana nekaj besed namenila tudi kristalom (ki so njena velika ljubezen) v povezavi s cvetnimi esencami. In ker je vse energija, je Bogdanin namen, da poboža žensko dušo z melodijo, ki jo bo izvabila iz strun svoje violine, njene zveste spremljevalke skozi življenje.....

8. srečanje v živo, petek 18.5.2018 ob 18h:
Na našem zadnjem srečanju se nam bo pridružila Polona Schmitzberger. Polona je dipl. športna pedagoginja in mentorica zdravega prehranjevanja, ki že 12 let uspešno pomaga ženskam in moškim izboljševati zdravje. Hrana je tista, ki v 80% določa kakšno bo naše zdravje. Vsaka naša odločitev gradi našo prihodnost, zdrava prehrana pa je ključ do nje. Na Polonini Prehranski delavnici bomo izvedele:
- kaj je tisto, zaradi česar naša telesa pešajo, se prehitro starajo in zbolijo,
- kakšna je prava hrana za zdravje in dobro počutje,
- kako s prehrano izboljšati imunski sistem, odpraviti mnoge alergije, si urediti prebavo in priti do estetike ter
- katere bližnjice k zdravju uporabiti ob današnjem tempu življenja.
Ob zaključku pa nas bo odpeljala v posebno hipnotično meditacijo za zdravljenje podzavestnih vzorcev prehranjevanja.

Kje?

V Metta studiu, Resljeva 36, Ljubljana, ob petkih od 18. do 21. ure z vmesnim odmorom. Poskrbljeno bo tudi za okrepčilo in prigrizke.

Kaj boš odnesla od druženja?

 • več užitka v življenju
 • sproščenost in lahkotnost v odnosih
 • več življenjske energije
 • notranji mir, ravnovesje in stik s sabo
 • podporo in lahkotnost v spremembah
 • preboje in premik naprej
 • obudila boš starodavna znanja
 • nova prijateljstva in čas zase
 • ohranila boš zdravje in mladosten videz
 • dobila boš osebna kanalizirana sporočila
 • lasten program prehrane
 • vaje za ohranjanje vitalnosti in sočnosti
 • več svobode v življenju

Celoletno druženje v krogu Sijočih, Srečnih in Sočnih žensk

Sijoče Srečne in Sočne ženske, nas je 8.  

Vesna Juvan

Vesna samo sebe, kadar v ženskih krogih govori o menstruaciji, rada predstavi kot strastno raziskovalko menstrualnega cikla. Verjame namreč, da o njem ne vemo kaj dosti. Za večino pomeni nekaj krčev, slabega počutja in pa seveda precej krvi. Pa je res samo to? 

Milena Karanovič

Milena je duhovna mentorica in prinašalka jasnosti v tvoje življenje. Opremi te s kompasom, ki te z informacijami o tvojem namenu, tvojih potencialih in tvojem učenju v določenem obdobju, usmerja skozi življenjske (pre)izkušnje ter ti pomaga hoditi po poti življenja z razumevanjem, zaupanjem, sprejemanjem in ljubeznijo do sebe.

Sanda Škoro

Sanda pomaga ženskam kot si ti, da gredo "out of their heads" - kot se ona rada izrazi, naredijo preboj in zaživijo svoje življenje. Da se končno nehajo "ciklati" v svoji glavi in naredijo tiste korake, ki jih čakajo, da lahko zaživijo srečno, izpolnjeno življenje in počnejo tisto, zaradi česar so tu. 

Nina Vodeb

Nina je mednarodno certificirana učiteljica joge, inštruktorica obrazne joge in terapevtka za Japonski Cosmo face lifting. Je tudi avtorica vadbe za ženske Beauty FitYoga ter mamica dvema sinčkoma, žena, športnica in plesalka po duši.

Suzana Grau

Igralka in ustanoviteljica Aluna Templja. Voditeljica Rdečih Šotorov, ter delavnic in obredov za preporod in opolnomočenje Žensk

Bogdana Brglez Fink

Bogdana je s pomočjo cvetnih esence ponovno našla ženskost v sebi in okrepiti to zvezo z lastnim virom ženskosti. Je mama trem hčerkam, s katerimi se uči, da ima intuicija vedno prav. Z njeno zgodbo, ki jo deli z drugimi, želi sporočiti, da si lahko s cvetnimi esencami na zelo nežen način pomagamo najti ponovno same sebe in si dovolimo sebe tudi zaživeti. 

Polona Schmitzberger

Polona Schmitzberger je diplomirana športna pedagoginja in mentorica ženskam na področju zdravega življenja (gibanje, prehrana, psihologija, zdravljenje). Ponuja znanja, kako se z gibanjem in pravo prehrano pozdraviti in kako živeti, ne da bi zbolele.Starodavna medicinska znanja vključuje v današnji čas in jih spretno združuje v preproste kombinacije, s katerimi doseže napredek na področju celostnega zdravja. Je avtorica programa Prehranjevanje nove dobe, kjer iz lastnih izkušenj uči, katera hrana prinaša dolgoročno zdravje, estetiko in mentalno moč. Prav tako pa je moderatorka na portalu Med.Over.Net, kjer pomaga z nasveti o zdravem načinu življenja.

Goga Brelih

Intuitivno transformativni coach. Naučim te, kako s pomočjo lastne intuicije kreiraš svoje sanjsko življenje, odnose in posel.

Sprehodile se bomo od zelo fizičnih do zelo duhovnih stvari. Po naših izkušnjah gre za izjemno pomembne teme za vsako žensko, ki si želi lahkotno skozi spremembe in izzive življenja.

Lahko se nam pridružiš v ženskem krogu s prijavo spodaj, sprejmemo le 12 udeleženk.

Ob prijavi prejmeš ...

BONUS 1

Brezplačno video serijo SIJOČA SREČNA SOČNA TI! S prijavo spodaj se boš preselila v spletni ženski krog in prisluhnila pogovoru, vsak dan, naslednjih 8 dni. V spodnji obrazec vpiši svoj e-naslov, kamor ti lahko pošljemo želeno video vsebino. 

Brezplačna video serija je na voljo samo še

Dni
Ur
Minut
Sekund

BONUS 2

Prvim 5 prijavljenim na celoletno delavnico SIJOČA SREČNA SOČNA TI! podarimo

intuitivno transformativni coaching 1-NA-1 z Gogo Brelih - Intuitivno transformativni coach in ustanoviteljico ženskega gibanja SIJOČA SREČNA SOČNA TI!, v vrednosti 150 eur.

Naučim te, kako s pomočjo lastne intuicije kreiraš svoje sanjsko življenje, odnose in posel.

BONUS 3

Da boš lažje skočila v vodo, ti za spodbudo podarimo 40 EUR za prijavo in plačilo do 29.9.2017, tako ob enkratnem plačilu kot ob plačilu na obroke.

Investicija v enkratnem znesku do 29.9.2017 NE znaša 1.600 EUR, kot je dejanska vrednost delavnice in tudi NE 530 EUR, ampak LE 490 EUR, ob plačilu na obroke pa 530 EUR.

Za prijave in plačila po tem datumu bo znesek za enkratno plačilo znašal 530 EUR, za plačilo na obroke pa 570 EUR.Pridružiš se nam lahko s prijavo spodaj, sprejmemo pa le do 12 udeleženk.